Nya gardiner i alla rum!

gardinstångJag gillar gardiner. Det är liksom ramar av husets fönster som gör att det skapas en härlig känsla, speciellt när man tänker på det naturliga ljuset som effektskapare med hjälp av gardinerna. Jag brukar byta ut gardinerna så ofta jag kan, helt enkelt för att det är så lätt att få till stora förändringar i rum enbart genom att byta något så enkelt som några tygstycken.

Nu är det snart sommar och semester och det betyder att det är hög tid att ta in alla dessa ljusa färger och verkligen fylla hela hemmet med sommarens härligt varma ljus. Att jag älskar sommaren är knappast något som någon kan säga emot, och det är det härliga ljuset som är en av de större bidragande orsakerna till att det är så.

Jag kommer att byta ut så många gardiner som det är möjligt för mig att göra. Det betyder att det kommer att bli ett ganska omfattande arbete, men det är samtidigt ett arbete som jag göra genomför eftersom att jag tycker att det är så roligt. Dock brukar jag hålla mig från att sy gardinerna själva, det brukar oftast bli bättre om jag köper redan färdiga gardiner. Något som jag dessutom kommer behöva detta år är en ny gardinstång till varje rum och har spanat in den här (http://www.textilgallerian.se/gardiner/gardinstanger/cloud-tenn-gardinstang) läckra varianten på http://www.textilgallerian.se/.

Tips att tänka på för gardiner
När man ska sätta upp en gardin och en gardinstång så är det viktigt att tänka på hur de hänger. För att element ska fungera som det är tänkt så är det viktigt att du hänger gardinerna och sätter stången så att de hänger framför och inte på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *